torsdag 20 mars 2014

INTE en bra dag!

Idag är inte en bra dag i mitt liv. Det dåliga ligger egentligen i att jag tycker synd om mig själv och inte har något som distraherar mig.
Jag har ångest över ex-jobbet eftersom jag har svårt att se hur vi ska kunna fylla det med innehåll, jag vågar inte boka in något datum för examensfest (fast jag vet när jag tar examen) eftersom det finns en pytteliten chans att vi inte blir godkända på opponeringen.
Jag har urinvägsinfektion vilket i sig är ganska obehagligt men jag mår dessutom lite illa av antibiotikan som jag börjat ta, lägg sedan lite stress på det så mår jag helt klart mer illa.
Jag ska på bredvidgång inför ett nytt assistentjobb i eftermiddag och ska spendera tid helt nya personer och känner mig stressad över att jag inte kommer bete mig naturligt och avslappnat eftersom jag inte känner personen jag ska jobba för. Inget konstigt kanske men jag är ju van att vara naturlig, självklar och superproffsig i mitt jobb och det kommer jag inte alls känna mig idag.
Det hela blir ju inte bättre av att min älskade kollega på ex-jobbet inte har dykt upp än och kan tala om för mig att allt kommer bli bra och att inget egentligen spelar någon roll när jag nu har väldigt svårt att tro mig själv när jag försöker hävda detta.
Ibland tänker jag att det är tur att jag har sambo för han är toppen på att dra mig ur sådana här humör. Är jag ensam går jag bara i cirklar och alla mina ologiska resonemang om varför jag kommer misslyckas med ditten och datten blir plötsligen dagens sanning och överskuggar allt om hur man skulle kunna lösa mina bekymmer.
Men jag har i alla fall fina vänner på facebook som gör sitt bästa för att distrahera mig med små videos på roliga saker.
Och det känns ju alltid lite bättre efter att man har fått gnälla av sig och tvingas försöka komma med någon slags ljusning i änden på ett ganska tjurigt blogginlägg.

puss och kram till vem som än läser!

2 kommentarer:

  1. Skickar en styrkekram till dig!

    SvaraRadera
  2. Tack snälla!
    Kan ju meddela att efter lite skolarbete och en härlig bredvidgång på mitt nya jobb så blev det en rätt bra dag ändå. =)

    SvaraRadera