söndag 19 februari 2012
De här fina sakerna har jag gjort den här veckan. Halsduken fick tofsar också och är stickad med basketweave-mönster för att slippa en-och-en-halv-meter slätstickning som ju kan vara det tråkigaste som finns. På bilden ligger den dessutom på tork och det är första gången jag använder mina blockingwires och jag är riktigt nöjd med dem!

Hatten blev lite för stor på alla håll och kanter så nu stickar jag på en mössa istället medan jag funderar på vad jag ska göra med mössan... Ge bort den kanske?


Den här helgen har vi varit mycket flitiga här hemma. Vi har äntligen kastat ut alla saker som stått i hallen och tagit löjligt mycket plats. Allt som krävdes var flera månader för att verkligen hinna tröttna på dem och en Fritte med en bil för att få tummen ur och dra till tippen.


Jag har dessutom fått en hel bokhylla till mina sticksaker nu. Det är jätteskönt för nu slipper jag flytta runt på dem och leta efter dem under vårt matsalsbord. I de fina påsarna har jag pågående projekt och i de svarta kistorna har jag det mesta av mitt garn. Det är såååå skönt att få ha ordning på grejerna nu.Den här fina påsen ficka jag av min pojkvän för att jag skulle ha mina saker i när jag går till stickträffarna. Jag blev jätteglad! Jag använder den mycket.

Nu röstar jag för en bättre vecka med mer solsken! //SARA

2 kommentarer:

 1. Filta hatten vetja! Då kan man krympa den så den passar plus att den blir tjockare, utan att bli sådär supertjock. En kompis har en filtar stickad hatt, och den är störtskön. Dock tror jag det måste va 100% ylle för att det ska funka. Och det blir nog svårt att filta om blomman sitter kvar...

  Kram från Martha :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr är den 100 % akryl så krympa går inte. Däremot kan jag ge bort den till någon med större huvud än jag. :)

   Radera